Hvem hjælper vi?

Mange boligejere oplever udfordringer med at få boligfinansering i deres bank. Det er selvom man gennem mange år, som boligejer har betalt sit boliglån til tiden. Det kan være langsommelig proces eller decideret afslag, som efterlader boligejere og særligt de ældre boligejere uden mulighed for hjælp. Samme hjælpeløshed kan mange selvstændige opleve, når de ikke kan få lån i deres friværdi, da de ikke passer i bankernes kassetænkning. e-Kredit eksisterer for at afhjælpe de boligejere, som ikke kan få den nødvendige hjælp i egen bank. Det gør vi gennem løsningsorienteret boligfinansering.

Boligejere der ønsker fleksibel og hurtig proces

Mange boligejere har oplevet langsommelige og upersonlige sagsbehandling i banken. Det er ofte en ikke løsningsorienteret tilgang man bliver mødt af. Det efterlader boligejeren i det uvisse, hvilket er uholdbart hvis man står i en situation, hvor man skal bruge et konkret svar her og nu. Det er typisk boligejere, som skal låne mellem 200.000-500.000 kr. i deres friværdi. Det er oftest til renovering, eller andre likvide behov.

eKredit bliver brugt som et alternativ, som forsøger at agerer som en finansiel partner i øjenhøjde, ligesom i de gamle dage. Denne tilgang tager udgangspunkt i løsningsorienteret dialog, hvor vi i samarbejde med boligejeren finder frem til den rigtige løsning for deres lån i friværdi.

Boligejere med skattegæld, der skal omlægges

Det kan være tæt på umuligt at finde rundt i SKAT og alle de forhold der skal udfyldes korrekt indenfor de forskellige område, som forskudsopgørelse, selvangivelse osv. Hvis man man kommer til at lave en fejltagelse, uforsætligt eller ej, så kan det resulterer i en skattegæld. Konsekvenserne ved en skattegæld er store for en boligejer, mens der løber renter på skattegælden. Det vil sige jo længere tid der går inden gælden bliver indfriet, jo større bliver gælden. Udfordringen er dog, at bankerne ikke hjælper ned at omlægge skattegæld. eKredit fungerer som mellemfinansering til realkreditlån for folk med skattegæld. Vi oplever at når vi omlægger skattegælden, så er bankerne villige til refinansiere vores lån til realkreditlån indenfor en kort periode på 6-18 måneder.

Peter og udlæg fra gældstyrelsen

Peter henvendte sig til eKredit for at få hjælp til at komme af med to udlæg grundet skattegæld og låne til renovering af hans badeværelse og køkken. Hans hus var i 2020 blevet vurderet til kr. 3.000.000 af hans kreditinstitut og han havde en realkreditgæld på kr. 1.000.000. Dertil havde han to mindre udlæg som i alt udgjorde kr. 60.000 og renoveringsbehov for kr. 140.000. Han havde fået sine udlæg efter han havde lukket sin personlige tømrermester virksomhed og revisoren lavede en fejlregisterineg i den forbindelse. Det vil sige hans samlet lånebehov var på kr. 200.000 og med hans nuværende gæld, ville han have en belåningsgrad på 40%. Samlet restgæld (1.200.000) / ejendomsværdi (3.000.000) x 100 = belåningsgrad på 40%.

Indfri skattegæld ved lån i friværdi hos eKredit
Peter fik indfriet sin skattegæld og færdiggjort sin renovering gennem et lån i friværdi hos eKredit.

Fra tanke til udbetaling på syv dage

Peter havde massere friværdi at låne op i med et ejendomskreditlån gennem eKredit. Da Peter havde en fornuftig privatøkonomi, så tog det ikke mere end 7 dage fra han henvendte sig til at lånet var tinglyst og udlæggene blev indfriet og pengene til materialer blev overført. Dermed havde Peter ro på til at færdiggøre renoveringen af hans ejendom. Da han var færdig med renoveringen efter 3 måneders hårdt arbejde, fik han en vurderingsmand fra realkreditinstituttet forbi. Han vurderede ejendommen til kr. 3.400.000 grundet den færdiggjorte renovering. Peter fik refinansieret sit e-kredit ejendomslån til realkreditlån samme uge, således han nu havde et samlet realkreditlån på kr. 1.200.000. Det tog ham altså godt 3 måneder fra han henvendte sig hos eKredit til at han havde fået refinansieret sit realkreditlån. Han stod dermed med en færdigrenoveret ejendom med en højere ejendomsværdi og et 200.000 kr. større realkreditlån.

Ældre boligejere, som skal bruge deres uudnyttet friværdi

Mange ældre boligejere oplever, at de har svært ved at få et boliglån i deres egen bank. Det resulterer i tidlige fraflytninger på trods af store friværdisummer, der er skabt over mange års afdrag på realkreditlån og ejerskab af bolig. Det vil med andre ord sige, at mange ældre boligejere ikke kan få adgang til deres friværdi med et lån i friværdi. Det arbejder eKredit på at modarbejde, da vi mener ældre boligejere, som gennem mange år har vedligeholdt deres realkreditlån, skal kunne udnytte deres friværdi, som de ønsker. Derfor tilbyder vi nedsparingslån, som gør det muligt at spise af “murstenene”.

Lån i friværdi uden om banken

Selvstændige erhverdrivende der ønsker at udnytte deres friværdi

Selvstændige erhvervsdrivende har en udfordrende hverdag, som byder på mange forskellige udfordringer der skal håndteres hver dag. En af de mere unødvendige udfordringer er den, som de møder i egen bank, som boligejer. Bankerne kan ikke få de selvstændiges økonomi til at passe i deres kassetænkning. Derfor har de ofte svært ved at få lov til at låne i deres friværdi. eKredit arbejder med långivere, som er løsningsorienteret, hvor pantsikkerheden er vigtig. Det vil sige, hvor stor friværdi der er i ejendommen. Det er en fordel, for mange selvstændige, som dermed får hjælp til lån i friværdi.

Vi er her for boligejerenes skyld

Vi er klar til at hjælpe med dit lån i friværdi uanset, hvilken type boligejer du er. Det tager en kop kaffes tid og udfylde vores ansøgningskema, således vi kan vurdere, hvordan vi kan hjælpe dig.

Du kan altid skrive til os på velkommen@e-kredit.dk

Ringe til os på 70 27 27 26

Vi er klar til at hjælpe dig!

Start låneansøgning