Hos Ekredit.dk, har vi siden 2015 dedikeret os til at levere retfærdige boliglån uden om banken med fokus på kundens behov og tryghed. Som en del af Ejendomskreditselskabet Fairkredit A/S, har vi opnået ekspertise og erfaring inden for området, og vi tror på at gøre boliglån tilgængelige for alle uanset postnr. eller erhverv. Vores team har over 30 års erfaring med at hjælpe danskere med boliglån uden om banken.

VI TROR PÅ BOLIGEJERNE

Vi tror på boliglån og lån i friværdi, hvor kundens behov er i fokus. Vi tror på boliglån i friværdi udenom banken, hvor kundens behov er i fokus. På trods af komplekse emner og fagtermer stræber vi efter at sætte boliglån i øjenhøjde med vores kunder. Gennem åbne samtaler og grundig vejledning skaber vi en løsningsorienteret kreditvurdering i tæt samarbejde med kunden. Sådan hjælper vi boligejerne, som de er flest.

Vi er ikke en bank og er ikke underlagt den samme kassetænkning som penge- og realkreditinstitutter. Dette giver os mulighed for at tilbyde alternativ finansiering, der tager højde for hele kundens situation, ikke kun de økonomiske tal. Vi ser på hele billedet og stræber efter at hjælpe vores kunder, selvom banken har sagt 'nej'. Vi samarbejder med en række professionelle långivere, som invester milliarder af kroner i det danske boligmarked. Sammen med disse långivere, kan vi tilbyde et alternativt boliglån i friværdi til bankerne.

Det lyder måske usædvanligt, men størstedelen af vores kunder bruger os som mellemfinansiering. Det skyldes bankerne ofte omlægger vores lån, så snart vi eksempelvis indfrier en boligejeres skattegæld hos gældsstyrelsen. Dette vil bankerne ellers ikke vil hjælpe med. Det er uanset hvor meget friværdi, man som boligejer har. Vi hjælper med lån i friværdi uanset, om låneformålet er renovering, indfrielse af forbrugslån eller skattegæld eller noget helt tredje. VI belåner på til 80 % af ejendommens værdi og løbetiden kan vare op til 20 år og altid med en fast rente. Man kan både få et stående lån, nedsparingslån eller annuitets lån gennem eKredit.

Vores medarbejdere går hverdag på arbejde for at hjælpe boligejere med boligfinansiering udenom banken, da vi tror på at boligfinansiering, skal understøtte boligejerens behov og ikke udelukkende bankernes egne. Flere af vores medarbejdere har arbejdet med boligfinansiering udenom banken i mere end 25 år, hvilket gør det muligt at få den hjælp der skal til.

Hvis du tror på det samme som os, så tøv ikke med at tage kontakt.

Telefon: 71 99 53 66

Mail: velkommen@e-kredit.dk

Vi er klar til at hjælpe dig!

Start låneansøgning