Samarbejdspartnere

E-kredit arbejder tæt sammen med en række samarbejdspartnere, som giver os mulighed for at tilbyde lån i friværdi uden om banken. Vores samarbejdspartnere spænder fra banker, investeringsforeninger, ejendomkreditselskaber til finanstilsynet. Vi samarbejder med finanstilsynets for at kvalitetsikre de lån som bliver udstedt. Sammensætningen af vores samarbejdspartnerne baserer sig på eKredits formål, om at skaffe boligfinansiering til de boligejere, der ikke kan få hjælp i banken. Vi og vores samarbejdspartnere tror på, at boligejere, som har betalt deres ting til tiden over mange år skal have adgang til at udnytte deres ejendommes friværdi til gavn for dem selv.

E-kredit er ikke en bank

eKredit er ejet af ejendomskreditselskabet Fairkredit A/S, som arbejder for at finansiere boligkøb, når potentielle boligkøbere får nej i deres egen bank. Fairkredit arbejder for at muligøre boligfinansiering i hele Danmark uanset post nummer. eKredit arbejder i samme ånd, for at gøre lån i friværdi tilgængeligt for flest mulige boligejere. Fællesnævneren for begge selskabers eksistensberettigelse er udviklingen der har været i bankerne de seneste mange år. Det er blevet sværere og sværere at låne i banken. Det gør helt almindelige boligkøbere og boligejere oplever ikke at få adgang til boligfinansiering i banken.

Det er denne udvikling vi forsøger at modarbejde ved at formidle boliglån uden om banken til vores samarbejdspartnere. Vi er ligesom bankerne underlagt finanstilsynets krav til rådighedsbeløb, gældsfaktor osv. Forskellen på os og bankerne lægger i vores tilgang til boligfinansering. Vi er derfor et alternativ til bankerne for dem, som ikke kan få realkreditlån i banken, som ellers altid vil være at fortrække.

Fleksibel kreditvurdering og lån i friværdi uden om banken
Vi samarbejder med løsningsorienteret samarbejdspartnere om at tilbyde lån i friværdi uden om banken

Hvem er vores samarbejdspartnere?

For at udstede boliglån i friværdi uden om banken, så kræver det en række investorer for at udleve vores mission om at tilbyde lån i friværdi uden om banken. Vores investorer er store investeringselskaber og banker, som gennem ejendomskreditlån tilbyder lån i friværdien med pant i ejendommen. Vi formidler dit lån i friværdi til disse samarbejdspartnere for at sikre markedets bedst mulige vilkår.

Arbejdernes Landsbank A/S

Arbejdernes landsbank er en stor og vellidt bank, som har været danskernes foretrukne bank 15 år i træk målt på kundetilfredshed. De finansiere mange boliglån, særligt lån til familier og enlige lønmodtagere.

Investeringselskabet Luxor A/S

Investeringselskabet Luxor har eksisteret siden 1973 og er et af de ældste investeringselskaber i Danmark. De har mange års erfaring og ekspertise med at lån i ejendom, heriblandt lån i friværdi. Selskabet er med til at sikre muligheden for lån i friværdi i hele Danmark og ikke kun i de større byer i Danmark.

Simpel Kredit A/S

Simpel Kredit A/S er grundlagt i 2018 med udgangspunkt i en simpel og innovativ tilgang til lån i fast ejendom. De deler eKredits mission om at gøre boliglån tilgængelige for flest mulige boligejere. De er særligt dygtige indenfor lån i de større byer og større lånebeløb.

Kan være springbræt til realkreditlån
Vores samarbejdspartnere tager typisk en højere rente for deres lån end i banken, da de finansiere lån, som bankerne i første omgang har afvist. Vores kunder har typisk et lån formidlet gennem eKredit i 18-24 måneder. Vi bliver ofte brugt som springbræt til refinansiering af realkreditlån. Det er særligt når vi indfrier skattegæld for boligejere, at vores lån bliver omlagt hurtigt.


Vil du vide mere?

eKredit arbejder hverdag for at gøre boliglån mere tilgængelige for boligejere, som ikke længere kan få lån i banken. Det gør vi gennem vores samarbejdspartnere og en anderledes tilgang til boligfinansiering. Hvis du er i tvivl om, hvordan det fungere eller behov for afklaring af andre ting, så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi er altid klar på at hjælpe.

Du kan ringe på 70 27 27 26

Skrive på velkommen@e-kredit.dk

Vi er klar til at hjælpe dig!

Start låneansøgning