Vi er her for at gøre det nemt for dig

eKredit eksisterer med det formål, at hjælpe de boligejere, som bankerne svigter. Vi oplever at mange boligejere, som gennem mange år har betalt og vedligeholdt sit boliglån, men den dag man har brug for banken, så bliver man mødt af en upersonlig og kompliceret sagsbehandling. Der er retningslinjer og faste procedure, som gør vejen mellem boligejer og bank lang og snørklet, hvilket ofte ender i “nej”. Hos eKredit arbejder vi for at gøre boliglån i friværdi tilgængeligt for så mange boligejere som muligt. Både de boligejere som har fået skattegæld, er selvstændige eller er kommet op i alderen og måske lever en pensionisttilværelse.

Vejen til et lån i friværdi

  1. Dine oplysninger: Udfyld vores låneansøgning på 10 minutter.
  2. Kontakt med kreditkonsulent: Bliv kontaktet af din personlige kreditkonsulent, som behandler din ansøgning.
  3. Kreditgodkendelse: Vi sender din låneansøgning ud til vores netværk af långivere, som tilbyder lån i friværdi.
  4. Tilbud modtaget: Der udarbejdes lånedokumenter til underskrift, når vi modtager et lånetilbud fra en långiver.
  5. Tinglysning af lån: Lånet underskrives på tinglysning.dk. Tinglysningsretten tinglyser lånet på 1-3 dage.
  6. Udbetaling / Omlægning af lån: Lånet udbetales til dit konto nr. eller vi omlægger ønskede gæld for dig.
Løsningsorienteret lån i friværdi


Hvordan vores kunder oplever os

Vi går på arbejde hverdag for at gøre en forskel for de boligejere, som har brug for os. Det er derfor meget vigtigt for os, at vores kunder oplever at vi lever op til hvad vi står for. Det er en tillidssag at låne penge også når det er gennem alternativer til banken. Derfor går vi meget op i vores kunders oplevelser af vores arbejde for dem. Selvom vi ikke lykkedes med at hjælpe alle og arbejder på at øge sandsynligheden for dette hverdag, så er vi stolte over vores kunders anmeldelser for os, selvom der altid kan forbedres.


“Uovertruffen fantastisk service og effektiv sagsbehandling

Super god service!

Jamen jeg har simpelthen ikke ord til at beskrive den gode og professionelle service jeg har fået hos Ekredit. Super hjælpsomme, oplysende og særdeles flinke og venlige til at imødekomme kundens ønsker indtil jeg var helt tilfreds. Kan stærkt anbefales, et meget bedre alternativ til ens alm. bank, hvor man tit bliver overset i mængden. Takker mange gange 🙂

Mvh Susanne

Mange tak for hjælpen !

KÆMPE – tak for hjælpen ! Jeg anbefaler alle der har rimeligt styr på sin økonomi, samt at man kan dokumentere denne økonomi,
straks at kontakte E-kredit.

Hurtigt og præcist handlingsforløb.

Venlig hilsen Simon

Jeg kan på det varmeste anbefale…

Jeg kan på det varmeste anbefale Ekredit, da hele min lånesag kørte på skinner, og jeg havde under hele forløbet en god dialog med medarbejderne.

De bedste hilsener
Karin

Vi er klar til at hjælpe dig

29.450 har allerede ansøgt om lån uden om banken. Dette tal stiger desværre kun i takt med bankerne bliver mere og mere usamarbejdsvillige overfor helt almindelige danskere med normale jobs og normale liv. Det kalder på et større behov for finansering i øjenhøjde, hvor der tages udgangspunkt i den virkelighed danske boligejere som de er flest befinder sig i. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Du kan ringe på 70 27 27 26

Skrive til os på info@ekredit.dk