E-kredit: Lån i friværdi til selvstændige

At være selvstændig byder på mange friheder, men når det kommer til finansiering, kan friheden føles begrænset. Traditionelle finansieringsveje forstå ofte ikke de unikke udfordringer, selvstændige står overfor. Ifølge SMV Danmark oplevede 12 pct. af de selvstændige problemer med at få oprettet erhvervskonto i bankerne i 2021. De selvstændige oplever ofte for afslag på baggrund af manglende forståelse for den selvstændiges situation – det gør e-kredit til gengæld. Med en alternativ løsningsorienteret tilgang til den selvstændiges økonomiske situation, skaber e-kredit nye muligheder for selvstændige der ønsker at udnytte friværdien i deres bolig.

Vi forstår den selvstændiges situation

Selvstændige erhvervsdrivende oplever ofte at have en uregelmæssig indkomst, der gør det svært at passe ind i kreditrammerne i traditionelle banker. E-kredit adskiller sig ved at have en dybere forståelse for sådanne finansielle profiler og tilbyder en mere fleksibel vurdering af den enkelte låneansøger. Ved at samarbejde med løsningsorienteret långivere, så kan vi fravige bankernes retningslinjer og vurdere den enkelte selvstændige med udgangspunkt i deres unikke situation. Vi kan ikke hjælpe alle, men tror på at alle selvstændige skal have en reel kreditvurdering, som har substans i deres konkrete situation.

Det skal vi bruge fra dig

I vores låneansøgningsproces er der nogle nødvendige skridt for at sikre en klar og præcis repræsentation af din økonomiske situation. E-kredit kræver regnskaber og / eller saldobalancer fra din virksomhed. De er essentielle for at kunne illustrere din økonomiske historik overfor potentielle til långiverne. Denne gennemsigtighed hjælper med at etablere tillid og forståelse, hvilket er afgørende for en succesfuld låneansøgning, hvor vi i fælleskab finder en långiver, som vil tilbyde et lån i din friværdi.

En personlig tilgang

Hos e-kredit får du mere end bare et lån. E-kredits team af friværdis eksperter arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at alle aspekter af din økonomi er taget i betragtning. Denne personlige tilgang betyder vores medarbejdere er med dig fra du ansøger til du får pengene udbetalt eller at din gæld bliver omlagt. Vores medarbejdere går på arbejde for at gøre en forskel for dem, som ikke kan få hjælp i banken. Vi giver hver ansøgning en chance og forsøger at hjælpe folk med at få deres økonomiske behov opfyldt. Vores eksistensgrundlag bygger på behovet for tænke ud af boksen og hjælpe folk.

Lån i friværdi hos e-kredit

 • Fleksible lånemuligheder, der er tilpasset til selvstændiges skiftende indkomster.
 • En simpel og forståelig ansøgningsproces, der er løsningorienteret.
 • Mulighed for at omlægge eksisterende gæld også skattegæld.
 • Adgang til at låne op til 80% af din ejendomsværdi, jo mere friværdi, jo bedre muligheder.
 • Lånet kan altid indfries/omlægges.
Lån i friværdi uden om banken
Lån i friværdi kan bruges til mange forskellige ting alt efter boligejerens ønske

Hvorfor låne i friværdien?

Der kan være mange grunde til at man som selvstændig ønsker at låne i friværdien. Vi har samlet nogle af de mest populære årsager.

 • Indfrielse af gæld: Selvstændige kan bruge et lån i friværdien til at konsolidere eller indfri eksisterende gæld, som de har i deres hus. Dette kan være gæld med højere renter, det er typisk skattegæld, som stammer fra ens virksomhed. Ved at omlægge gælden kan de potentielt sænke deres månedlige betalinger og samle betalingen et sted. Derudover vil banker ikke hjælpe med skattegæld, dermed kan man med et lån ved e-kredit åbne døren til banken igen.
 • Likviditet til Nye Projekter: Et lån i friværdien kan frigøre de midler, der kræves for at starte nye projekter eller udvikle nye produkter.
 • Køb af Ny Ejendom: Selvstændige kan bruge et lån i friværdien til at finansiere købet af en ny ejendom, hvad enten det er til kommercielt brug eller som en udlejningsejendom.
 • Nødsituationer: Selvstændige kan stå over for uforudsete økonomiske nødsituationer eller trænge til kontanter hurtigt. Friværdi i ejendommen kan være en kilde til dette, hvor du får adgang til penge. Lån i friværdi er typisk markant billigere end lån uden sikkerhed i ejendom. Lån i friværdi er billigst og den måde, hvorpå du kan låne flest mulige penge.


Vi hjælper dig i mål, når banken ikke vil

For selvstændige, der ønsker at udvide, konsolidere gæld eller åbner e-kredit dørene til muligheder. Ved at anvende friværdien i din bolig, kan du frigøre de nødvendige finansielle midler til at realisere dine planer.

 • Du kan ringe til os på 61 10 40 80
 • Skrive til os på velkommen@e-kredit.dk

Vi er klar til at hjælpe dig

Start låneansøgning