Udnyt friværdien med et andelsboliglån

I en tid hvor økonomisk fleksibilitet er mere værdifuld end nogensinde, udgør friværdien i andelsboliger en stor uudnyttet ressource for mange andelsboligejere. Har du nogensinde tænkt over, hvordan du kan udnytte friværdien i din andelsbolig? Måske drømmer du om at renovere din bolig, omlægge gæld eller investere i noget nyt. Uanset hvad dit låneformål er, så kan andelsboliglån i friværdien i din andelsbolig være svaret, hvis du ejer en andelsbolig. Denne artikel vil guide dig gennem trinene til at udnytte friværdien i din andelsbolig gennem e-kredit, samt de forskellige an anvendelsesmuligheder ved et lån i friværdien.

 

Sådan får du et andelsboliglån i friværdi

Før vi dykker ned i detaljerne om lån i friværdi, lad os først forstå, hvad friværdi betyder i sammenhæng med andelsboliger. Friværdi repræsenterer forskellen mellem din andelsboligs andelsværdi og den gæld, du har i boligen. Med andre ord er det den værdi, du ejer i boligen ud over det, du skylder.

Udfyld de nødvendige oplysninger:

1. Andelsboligforenings vedtægter.
2. Andelsboligforenings seneste regnskab.
3. Referat fra seneste generalforsamling.

Disse informationer bruges til at vurdere, hvor sund økonomien er i andelsboligforeningen. Det vil sige man kigger på, hvor meget gæld der i andelsboligforeningen. Derudover undersøger man vedtægterne for at sikre, at der kan tages pant / lånes i andelsboligen. Nogle andelsboligforeninger har regler om at det ikke kan lade sige gøre. Referat fra generalforsamlingen indrages for, at undersøge om der er vedtaget nogle væsentlige ændringer i foreningen, som kan påvirke den enkelte andelsboligsværdi.

Udfyld personoplysninger og giv adgang til personlige skatteoplysninger:

Udfyld vores låneansøgning med dine personlige skatteoplysninger, så vi får kendskab til dit indtægtsforhold, gældsforhold og generelle økonomi. Derved skabes grundlaget for en hurtig kreditvurdering, som vil bestemme hvor meget du kan låne op i din friværdi.

Udbetaling af andelsboliglån:

  1. Lånedokumenter: Efter kreditgodkendelse bliver der sendt lånedokumenter sendt afsted til din underskrift.
  2. Tinglysning: Derefter tinglyses ejendomskreditlånet, så det vil fremgår af andelsboligens tingbog.
  3. Udbetaling: Når tinglysningsretten har tinglyst lånet, så vil pengene bliver overført til din konto eller lån blive omlagt, at efter hvad lånet skal gå til.

Det tager typisk 7 dage fra du udfylder vores online ansøgningskema til du står med pengene på kontoen eller din gæld er blevet omlagt, såfremt du bliver kreditgodkendt. Det kalder vi for en hurtig og overskuelige proces, hvor finansering er i øjenhøjde og ikke begravet i bankernes bureaukratiske og langsomlige låneproces.


Hvad kan jeg bruge andelsboliglånet til?

Ved et lån i din friværdi opnår du frihed til selv at bestemme, hvad du gerne vil bruge pengene på. Det vil sige det er alene op til dig, hvad du skal bruge pengene på. Der kan være mange forskellige grunde til at låne i friværdi. Derfor kan det for mange mennesker være en god måde at realisere nogle drømme på. Da man ved et friværdilån får adgang til den formue, man har i sin bolig.

Renovering: Måske trænger din bolig til en opgradering. Du kan bruge friværdilånet til at finansiere renoveringsprojekter og forbedre boligens værdi yderligere.

Lån i friværdien i din andelsbolig til renovering
Boligejere kan låne til renovering med et lån i friværdi

Investering: Du kan udnytte lånet til at investere i en udlejningsejendom, bil eller andet du mener vil være fornuftigt.

Gældsafvikling: Hvis du har andre lån eller gæld, som er dyre eller ufordelagtige, så kan friværdilånet hjælpe dig med at indfri denne gæld og forbedre din økonomiske situation. Det er typisk skattegæld.

Vi er klar til at hjælpe dig som er andelsboligejer

E-kredit blev etableret i 2015 med det formål, at hjælpe de boligejere som bankerne ikke vil hjælpe på trods af en sund økonomi. Det gør vores medarbejdere hver dag ved, at hjælpe folk med lån i deres friværdi. Uanset om det er lån i hus, ejerlejlighed sommerhus eller andelsbolig. Vi mene på at alle boligejere skal have adgang til fleksibel og løsningsorienteret finansering. Derfor sidder vores friværdispecialister klar til at hjælpe dig. Vi har hjulpet med lån i friværdi for over 750 mio. kr. siden 2015 og er klar til at hjælpe dig.

Du kan ringe til os på 61 10 40 80

Skrive til os på velkommen@e-kredit.dk

Vi er klar til at hjælpe dig

Start låneansøgning