Ejendomskreditlån: Boliglån når banken siger nej

Mange danskere drømmer om at blive boligejer i disse år, men oplever store problemer med at få den hjælp de skal bruge i banken. Der har været Covid-19, krig i Ukraine og en inflation på himmelflugt, som har presset renterne i vejret. Det har fået bankerne til at sige nej til håbefulde danskere som aldrig før. Årsagerne er alt fra ejendommens postnr. til kundernes rådighedsbeløb. Der er med andre ord blevet længere vej til drømmehuset. Men trods den længere vej, så er det ikke umuligt. Der findes alternativer, når banken siger nej. Ejendomskreditlån er din direkte vej til din kommende bolig. Du kan undersøge dine muligheder i denne artikel.

Hvad er et ejendomskreditlån?

Ejendomskreditlån er et alternativ til det eksklusive realkreditlån. Det fungerer på samme måde, hvor man giver pant i sin ejendom til långiver. Forskellen er dog, at man kan låne op til 80% af sin ejendoms værdi uanset post nr. Et ejendomskreditlån kan have en løbetid fra 1 år til 25 år. Dermed er løbetiden lidt kortere, hvorimod renten er en smule højere. Lånet kan ikke opsiges af kreditor medmindre du ikke betaler dine terminer. Ejendomskreditlånet er således et alternativ til dig, hvor banken ikke vil hjælpe.

Fordele ved ejendomkreditlån?

  • Fleksibel kreditvurdering
  • Hurtig behandlingstid
  • Ingen variable bidragsatser
  • Op til 95 % belåning

Fleksibel kreditvurdering

Bankerne er underlagt en masse interne retningslinjer, da de er blevet så store, at de må behandle folk i kasser frem for som individer. Det betyder mange mennesker ikke får den korrekte kreditvurdering. Det går oftest udover førstegangs købere og selvstændige. Vores medarbejder og vores samarbejdspartnere er professionelle aktører, som hjælper mange danskeres boligdrømme hver dag. De tager udgangspunkt i den enkelte låneansøgers situation og kan deraf hjælpe dem, som falder udenfor bankernes kasser. Du kan blandet optaget lån i friværdi ved e-kredit til at fjerne skattegæld.

Hurtig behandlingstid
Da vores kreditkonsulenter arbejder med udgangspunkt den enkelte låneansøgers situation. Dermed kan de hurtigt formidle situationen til vores professionelle långivere, som vi samarbejder med. Når vi ikke kan hjælpe, så bestræber vi os på at give råd og vejledning, således det kan lykkedes i fremtiden.

Ingen variable bidragsatser.
I danske banker er det nærmest umuligt at få et banklån med fast rente, hvis ikke du kan blive godkendt til et realkreditlån. Vælger du at finansiere dit huskøb med et ejendomskreditlån vil du altid blive tilbudt en fast rente uden variable bidragssatser og rentetillæg. Du kan dog selv vælge et variabelt lån, hvis du ønsker det.

Op til 80% belåning.

Har du mere end 20% i friværdi, giver låntypen ejendomskreditlån dig muligheden for at spare banklånet væk. Dette skyldes, at du kan lån op til 80% af boligens værdi med et ejendomkreditlån. Du vil altså som boligejer kunne nøjes med at optage et samlet lån, fremfor både realkredit- og banklån. Det er et enkelt huslån uden om banken.

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi tror på at alle boligejere skal have adgang til retfærdig og jordnær finansielle lånemuligheder. Derfor sidder vores friværdispecialister klar til at hjælpe dig. Vores medarbejder har udlånt over 750.000.000 kr. siden 2015 og er klar til at hjælpe dig.

Du kan ringe til os på 61 10 40 80

Skrive til os på velkommen@e-kredit.dk

Vi er klar til at hjælpe dig

Start låneansøgning